Oprichting en eigenaar

MVB Online Marketing is opgericht in 2019 door Maikel van Beek. In de afgelopen tien jaar heeft Maikel veel kennis en ervaring opgedaan in sales en marketing door zijn werk voor verschillende bedrijven in de media en marketing.

Maikel heeft in het begin van zijn carrière gewerkt als accountmanager voor landelijke vakbladen. Hier heeft hij geleerd hoe de media wereld werkt en hoe je als bedrijf gericht onder de aandacht kunt komen van een specifieke doelgroep.

In de jaren hierna is Maikel gaan werken voor een content marketing bureau en een van grootste mediabureaus van de wereld. Hier heeft hij gewerkt voor grote nationale en internationale bedrijven zoals: Holland Casino, Tele2, Ravenburger, Jacobs Douwe Egberts, AHOLD, Microsoft, Jaguar, Landrover, Heineken en Mondelez.

Bij het mediabureau was Maikel verantwoordelijk voor:

🏁 Het inrichten en koppelen van het Google Marketing
Platform voor nationale en internationale klanten

🏁 Het creëren van een workflow voor campagnes op verschillende digitale kanalen (mobile, video, inapp, desktop, tv)

🏁 Het opzetten en inrichten van campagnes

🏁 Het plaatsen en analyseren van pixels (cookies).

🏁 Het testen en technisch controleren van de advertenties en video’s zodat zij op de juiste platformen geactiveerd konden worden.

Met deze ervaring op zak heeft Maikel zijn eigen pad gekozen. En dat is: Ondernemers helpen met online marketing.

“Het leukste hierbij is, dat je invloed hebt op alle onderdelen van de online marketing. Van inrichten en analyseren van Google Analytics tot het opzetten en bijsturen van social en search campagnes. Daar krijg ik energie van!”

Daarnaast wordt Maikel enthousiast van:

🏁 het verslaan van grote adverteerders met lagere budgetten

🏁 ondernemers en marketeers kennis bijbrengen over online marketing

🏁 blije klanten

Privé besteedt Maikel graag tijd aan zijn gezin en aan sport. Hij vindt het fijn om met het gezin op vakantie te gaan of de natuur in te trekken.

Naast activiteiten met zijn gezin is hij als coureur actief in de kart- en autosport. Elk jaar neemt hij deel aan verschillende kartraces in Nederland, België en Duitsland. Dit zijn veelal endurance races van vier, zes of twaalf uur.

In de autosport neemt Maikel deel aan de DNRT MAX5 CUP. Dit kampioenschap wordt verreden in Nederland en België op de circuits Zandvoort, Assen, Zolder en Spa Francorchamps.

Om fit te blijven is Maikel geregeld in de sportschool en op squashbanen te vinden.

Doel MVB Online Marketing

MVB Online Marketing heeft als doel MKB bedrijven te helpen om te groeien met technieken en tools die door multinationals en mediabureaus worden gebruikt.

Ons team bestaat uit specialisten met ruime ervaring bij vooraanstaande mediabureaus, grote merken of multinationals.

MVB Online Marketing staat voor dik 10 jaar ervaring in online marketing.
Call Now Button